Minireningsverk

Om du bor i ett område där det inte finns något kommunalt avlopp, har vi den perfekta lösningen för dig. För enskilda hushåll erbjuder vi minireningsverk som är effektiva, tillförlitliga och enkla att underhålla. Hos oss hittar ni ett brett utbud av minireningsverk i olika storlekar, vilket gör det möjligt att hitta en lösning som passar era specifika behov. Oavsett om du har en villa, en stuga eller ett fritidshus kan våra reningsverk effektivt ta hand om allt ditt avloppsvatten från hushållet.

Våra kompakta reningsverk är designade för att vara platsbesparande med smidig installation. De kan enkelt integreras i din fastighet och fungera som en självständig lösning för avloppshantering.

Få hjälp med planering och rådgivning för ert avlopp. Boka ett kostnadsfritt platsbesök redan idag.

Godkända och miljövänliga reningsverk för enskilda avlopp

Våra minireningsverk uppfyller alla höga kvalitetsstandarder för att säkerställa en pålitlig rening av avloppsvatten. Vi strävar efter att erbjuda miljövänliga lösningar som minimerar påverkan på omgivningen och samtidigt garanterar att ert avloppsvatten behandlas på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Genom att använda avancerad teknik och biologiska processer tar våra reningsverk bort föroreningar och näringsämnen från avloppsvattnet. Resultatet är ett renat vatten som är säkert att släppa ut i omgivande miljö.

Våra minireningsverk har många fördelar

  • Smidig installation
  • Enkla att underhålla
  • Lång livslängd
  • Kompakt – liten åverkan i trädgården
  • Effektiv rening
  • Låg driftkostnad
  • Hanterar BDT + WC
  • Hög slamlagringskapacitet – endast tömning 1 – 2 gånger per år


Conclean minireningsverk
Minireningsverk från Conclean är en av produkterna vi kan erbjuda för enskilda avlopp.

För både sommarstugor, samfälligheter och större anläggningar

Oavsett om ni har ett fritidshus, ett permanentboende, en samfällighet eller en större anläggning, hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för era behov. Vi har kostnadseffektiva lösningar och tillgång till marknadens bredaste sortiment. Våra minireningsverk kan enkelt anpassas för att möta behoven oavsett storlek eller belastning.

Mer information om minireningsverk hittar du på

Olika typer av enskilda avloppsystem

Det finns flera olika typer av enskilda avloppssystem. Vilken typ av avloppssystem du behöver beror på ett flertal faktorer, som lokala förhållanden, krav från myndigheter och dina egna önskemål.

Läs mer mer om olika typer av avloppssystem och hur du väljer rätt>>

Kontakt

Kontakta oss för frågor eller offert