Om oss

Avloppstanken är ett familjeföretag med erfarenhet från fornstora dar.

Avloppstanken anpassar hela tiden sig efter marknaden och dess efterfrågan. Därför ser organisationen och personaltätheten olika ut beroende på årstid och konjunktur. Avloppstankens unika arbetsmetod bygger dels på att detaljkunskapen finns i företagets ledning och att den systematiskt via tex checklistor överförs till alla inblandade för ett bra logistiskt slutresultat.

Vi har monterat på Muskö i syd och Gräsö i norr men fokuserar på Uppland, Uppsala län, Uppsala och Sigtuna kommun.

Johan precis 50 år fyllda. Uppväxt på en bondgård ute i östra Uppland. Utbildad snickare med flera år på byggfirmor som Anders Diös och JM-Bygg AB. Startade eget som 22-åring och verksamheterna var bygg och omdränering vilket gjort att erfarenhet inom fuktproblematik efterfrågats. Avloppstanken gör omdräneringar och enskilda avlopp. Johan har även stor erfarenhet av administration och detta är till stor hjälp vid den byråkratiska processen i ansökningsförfarandet vid enskilda avlopp. Johan kör både lastbilen och grävmaskinen mm.

Carina håller i spaden och laptop! Carina sköter kotor med fakturering, bokföring osv. ! Carina har ett stort tålamod, framförallt med Johan.. Carina är även hon uppväxt på en gård, men från norra Uppland

Johan och Carina är gifta och har två utflugna, vuxna döttrar. Samt ett första barnbarn på gång!

Vi är alltid delaktiga från offert till slutintyg!

Kontakt

Kontakta oss för frågor eller offert